Home - Verzending & Retouren

Verzending & Retouren

 

 • Verzenden
  Momenteel leveren we enkel in België en gratis vanaf 6 bruisballen. Wanneer je liever een kleinere hoeveelheid aankoopt, rekenen we een verzendkost van €4. Voor de verzending van de bruisballen werken we samen met Bpost die je pakje zal bezorgen op werkdagen tussen 8u en 17u. Je kan ervoor kiezen om je pakje te laten leveren bij je thuis, op het werk, bij een buur, etc. Ben je niet thuis op het moment van de levering zal Bpost je pakje op een zelf aangegeven  veilige plaats leggen of kan je ervoor kiezen om het pakje op te halen aan het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Na de bestelling ontvang je ook een track en trace code waarmee je je pakje volgen.

 

 • Retourneren
  Toch niet helemaal tevreden over je pakje? Wat jammer, we proberen zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden. Je kan tot 14 dagen na ontvangst van je pakje je bestelling annuleren en in oorspronkelijke staat terugzenden. De retour dien je te melden via mail info@soakbyannelynn.com en je bent vrij om het modelformulier hieronder te gebruiken. Wanneer je je pakje retourneert zullen we €4 inhouden tijdens het terugstorten van je orderbedrag en hoef je niets te betalen bij het postkantoor. Het enige wat je dan hoeft te doen is het retourlabel op de leveringsdoos te kleven en de leveringsdoos binnen te brengen in de dichtstbijzijnde parcelshop van Bpost. Meer informatie kan je vinden in de algemene voorwaarden, maar stuur me gerust een berichtje indien je nog vragen hebt over het verzenden en/of retourneren van je pakje.

 

Bijlage: voorbeeldformulier voor herroeping

Aan Jozefien Marsboom met maatschappelijke zetel te Wijnbergenstraat 104, B3010 Kessel-Lo,

 • Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)
 • Besteld op (*)/Ontvangen op (*)
 • Naam/Namen consument(en)
 • Adres consument(en)
 • Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 • Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.