Home - Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de producten van Soak By Anne Lynn vinden?

Je kan de producten online via de webshop aankopen. We werken eraan om onze producten in de toekomst via partners aan te bieden.

Wanneer leg ik de badbruisbal in bad?

Wanneer het bad volgelopen is, kan je de bruisbal er zachtjes inleggen.

Zijn de producten veilig voor notenallergie?

Notenallergie komt voornamelijk voor wanneer mensen noten eten, notenallergie door aanraking is eerder zeldzaam. Onze producten bevatten jojoba-olie en shea boter, waarbij we geen notenvrije producten kunnen garanderen. Als je twijfelt, raadpleeg je best een arts of doe je een patch test met een deel van de bruisbal.

Kan ik producten sturen als een cadeau voor iemand?

Iedereen houdt wel van een relax-verrassing :-). Wanneer je de bestelling plaatst, kan je bij de notitie een persoonlijke boodschap meegeven.

Hoe lang kan ik de producten bewaren?

Omdat bruisballen hun geur, kleur en kracht kunnen verliezen, raden we aan om de producten zo snel mogelijk te gebruiken. Gebruik de bruisballen zeker binnen de 6 maanden na ontvangst.

Kleuren de badbruisballen mijn bad?

Zelf vinden we het super lastig om na een ontspannen bad uren bezig te zijn om ons bad weer proper te krijgen. Doordat we natuurlijke klei en Matcha poeder gebruiken, blijven deze niet plakken aan de badrand.

Kunnen bruisballen worden gebruikt tijdens de zwangerschap?

Het is goed om te weten dat dokters het niet aanraden om hete baden te nemen tijdens de zwangerschap, omdat deze de hartslag van de baby kunnen verhogen. Mocht je wel een bad willen nemen, kan je best lauw water gebruiken. Raadpleeg steeds je arts voor professioneel advies.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.