Home - Over Anne Lynn

Over Anne Lynn

“Iedereen kan een zen oase creëren in zijn of haar badkamer”

— Anne Lynn

Hey! Mijn naam is Jozefien Anne Lynn en ik heb Soak opgericht vanuit mijn persoonlijke passie voor het nemen van baden en relaxatie. Toen ik in 2018 even in een dipje zat door het koude winterweer en stress had om mijn studie, kreeg ik van een vriendin een mini bruisbal die geurde naar Vanille. De warme geur in bad gaf me meteen een ontspannen gevoel, waardoor ik opzoek ging naar andere bruisballen die ik kon proberen. Het viel me op dat veel bruisballen enkel gericht zijn op de felle kleur en ze harde chemicaliën bevatten die je huid kunnen uitdrogen en aan je badrand bleven plakken. Al gauw begon ik zelf te experimenteren door  verschillende ingrediënten toe te voegen  zoals zachte Shea boter, Franse klei en voedende Jojoba olie om mijn bad moment nog ontspannener te maken.

Na een jaar van intensief testen, besloot ik uiteindelijk in 2020 om mijn tuinhuis in Leuven te verbouwen tot het Soak-lab en mijn zelfgemaakte bruisballen op de markt te brengen. Alle bruisballen van Soak worden steeds door mezelf met liefde en zorg gemaakt, gedroogd en klaargemaakt voor verzending. Voor mij is een goede bruisbal een product waar je zowel fysiek als mentaal van kan genieten en dat je ontspant na een lange stressy dag op het werk, lang reizen, een moeilijk examen of uren stilstaan in de file. Vandaag wil ik bruisballen maken die je huid zacht doen voelen en die je volledig tot rust brengen, zodat iedereen thuis een eigen spa kan creëren. Mijn ideale dag bestaat uit sporten, een badje nemen, een heerlijke thee drinken en een leuke uitstap doen met een vriendin. Tijdens mijn bad-moment zet ik kaarsen neer en geniet ik van mijn favoriete bruisbal, de French Lavender.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.