Home - Lokaal

Lokaal

Net na mijn studie in 2020 besloot ik mijn handmade bruisballen op de markt te brengen, waardoor ik op zoek moest naar een geschikte plaats om ze te maken. Op dat ogenblik stond mijn tuinhuis vol oude rommel, waarop ik besloot om alles in een container te gooien en het tuinhuis te renoveren: het Soak-lab was geboren. In het lab pers ik de bruisballen en laat ik ze 24h drogen, waarna ik ze verpak en verzend.

 

Anno 2022 vinden alle activiteiten van Soak nog steeds plaats in mijn achtertuin in Leuven, België. De grondstoffen voor de bruisballen worden hoofdzakelijk bij Belgische leveranciers gekocht en niet in verre landen als China of Thailand. Op deze manier wordt het milieu niet onnodig belast en steunt Soak de lokale economie en handelaars. Wanneer je dus een bad of douche bruisbal van Soak koopt, koop je een 100% Belgisch én kwalitatief product.

 

Ik ben heel toegewijd om je een goed en lokaal product aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Je kan heel goedkope bruisballen vinden, maar die zitten vol met harde chemicaliën die niets doen voor je huid. Door te werken met Shea boter en Jojoba olie drogen de bruisballen van Soak je huid niet uit. Met elk bad en douche steun je mijn droom om Soak op de kaart te zetten, waar ik heel dankbaar voor ben.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.