Home - Filosofie

Filosofie

De bedrijfsmissie van Soak is om goede en handgemaakte bruisballen te maken die je met trots aan vrienden en familie kan geven of zelf kan gebruiken om je te ontspannen. Bedankt om de website van Soak te bezoeken, in me te geloven en om in dit klein, groeiend bedrijf te investeren!

Transparant

Vaak bevatten bruisballen verscheidene chemische vulstoffen die je huid kunnen uitdrogen. Zelf houd ik van korte ingrediëntlijsten en toon ik graag met welke ingrediënten ik een bruisbal maak. Geen van de producten van Soak bevat ftalaten, parabenen, siliconen of SLS aangezien deze je huid kunnen irriteren.

Kwaliteit

Ik kies voor kwalitatieve ingrediënten zoals premium essentiële oliën van natuurlijke oorsprong, Franse klei, Jojoba olie en Shea boter die vervaardigd worden zonder het gebruik van harde chemicaliën.

Lokaal

Het is voor mij belangrijk om grondstoffen aan te kopen bij leveranciers in de buurt om het milieu niet onnodig te belasten. Wanneer je bruisballen van Soak koopt, draag je dus bij aan de welvaart in België en steun je verschillende Belgische bedrijven om te groeien.

Expertise

De formules worden uitvoerig besproken met experten & laboranten om de veiligheid te garanderen. De samenstelling van nieuwe producten wordt steeds gemeld via het officieel CPNP platform van de Europese Commissie, vooraleer ze in jouw badkamer belanden

Kleurstoffen

Soak heeft zowel natuurlijke als gekleurde bruisballen die 100% veilig zijn om te gebruiken. Het is niet leuk als je na een ontspannen bad moet poetsen, dus zorg ik ervoor dat de kleurstoffen je badkuip niet kleuren. Bij de ingrediëntenlijst kan je steeds vinden of er kleurstoffen in de specifieke bruisbal zitten of niet.

Allergiën

Hoewel de bruisballen van Soak een zacht schuim geven, kan het altijd zijn dat je een allergische reactie doet. Bij twijfel kan je eerst een stukje oplossen in water en kijken of je huid erop reageert. Tot slot bevatten de bruisballen van Soak oliën die afkomstig zijn van noten, waardoor ik geen notenvrij product kan garanderen.

Filosofie - kwaliteit - lokaal