Home - Ecologie

Ecologie

Om onze bruisballen goed te beschermen tegen vocht en bacteriën, gebruiken we de 100% biologisch afbreekbare krimpfolie Biolefin TM. Het fijne laagje Biolefin dat rond de bruisballen zit, zorgt ervoor dat ze niet beginnen te bruisen tijdens het transport of dat je een geschaarde bruisbal aankrijgt. Deze krimpfolie wordt niet omgezet in micro plastics, maar wel in voedsel voor bacteriën en andere micro-organismen nadat ze in het milieu terechtkomt. Doordat het proces van biologische afbraak reeds start na 18 maanden, kan je de folie dus gewoon composteren. Dat is niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens goed voor onze planeet.

Soak By Anne Lynn bath bomb French Lavender Indian Lemongrass Cuban Pomelo Belgium België

Waar mogelijk kiest Soak By Anne Lynn voor ecologisch vriendelijke en duurzame materialen.  Ik test bijvoorbeeld nooit op dieren en kies voor doosjes en verzenddozen die uit 100% gerecycleerd papier bestaan. Daarnaast zijn de verzenddozen van Soak zeer compact zodat er geen opvulsel verloren gaat en je uiteindelijk minder afval hebt.

Soak By Anne Lynn bath bomb French Lavender Indian Lemongrass Cuban Pomelo Belgium België

De productie van de bruisballen gebeurt volledig in België en er wordt hoofdzakelijk met andere Belgische leveranciers gewerkt, wat de afstand voor leveringen ook beperkt. Ik volg de ontwikkelingen van milieuvriendelijke alternatieven op de voet en probeer waar mogelijk de meest milieu vriendelijke oplossing te kiezen. Als je suggesties hebt, mag je deze steeds laten weten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de laatste acties

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.